Jogi nyilatkozat

Mielőtt böngészne vagy vásárolna a webshopunkban, kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót. Azzal, hogy belépett weboldalunkra, elfogadta a Jogi nyilatkozatban és az Adatvédelmi szabályzatban leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználónk.

A www.hegeduskft.hu oldalon található tartalom, információs oldalak, fotók, leírások, grafikák, és védjegyek a Hegedűs Kft. vagy partnerei kizárólagos szellemi tulajdonát képezik. A Hegedűs Kft. fenntart magának minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A weblap kialakítása és elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt áll, az sem részben, sem egészében nem másolható le. A jogosulatlan felhasználás, törvénysértő.

A Hegedűs Kft. törekszik arra, hogy a weboldalon található tartalom mindig naprakész, teljes és pontos legyen. Mindezek ellenére az esetleges hibákat és tévedéseket nem lehet teljes mértékben kiküszöbölni.

A Hegedűs Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon kínált tartalom megfelelősége, pontossága és teljessége tekintetében, nem felel tehát az olyan tényleges kárért vagy elmaradt haszonért sem, amely a weboldalon található bármely tartalom használatából ered.