Magunkról

Cégismertető

 

A Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. családi vállalkozás jogutódjaként 1997-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő magyar épületgépészeti vállalkozás.

Mottója: Szorgalom, Elhívatottság és Felelősség

A Hegedűs Kft. az elmúlt 18 évben fokozatosan növekedett és dinamikusan növelte az értékesítési pontjai számát, ami jelenleg 10 telephely, így lehetővé vált, hogy országszerte megjelenjen termékeivel. Ez a dinamikus piaci szereplés a kiváló minőségű termékeinknek és a Cég elhívatottságának köszönhető.

A vásárlóerő növelése céljából a víz-, gáz-, és fűtéstechnika teljes termékskála választéka megtalálható. Épületgépészeti megoldások: kazánok, hőszivattyúk, kondenzációs technológia, napkollektorok, radiátorok, fém és műanyag csőhálózat rendszerek, vezérlések, szelepek, szivattyúk, szaniterek és fürdőszoba bútorok szerepelnek kínálatában.

A Hegedűs Kft. fő célja a lakosság, szerelők és a viszonteladók szakmai igényeinek teljes körű kiszolgálása.  A professzionális kiszolgálás érdekében folyamatosan bővülő beszállítói és gyártói kapcsolatokkal rendelkezik és biztosítja az előnyös és versenyképes árakat.

A Társaság munkájának elismeréseként 2007-ben az ügyvezető tulajdonosa Hegedűs Olivér kapta meg az épületgépészeti szakma elismerését és az „ÉV ÉPÜLETGÉPÉSZ NAGYKERESKEDŐJE” díjat.

 

Fő beszállítók:

ARCO, ARISTON, ATUSA, BERETTA, DANFOSS, HALM, HENCO, HERZ, KLUDI, KORADO, RAVAK, REFLEX, STIEBEL ELTRON, VIEGA és WILO

 

A Hegedűs Kft. kizárólagos forgalmazója a DUNATERM termék családnak.

A Web áruházat, az árukínálat folyamatos bővülése céljából 2012-ben hozta létre a Társaság.

Így a vásárlók akár otthonról, kényelmesen választhatnak, böngészhetnek a kínálatból.

Jó böngészést kíván a Hegedűs Kft.!